by dicarmencitta1957
Se framanta un aluat din aceste ingrediente.Aluatul trebuie sa fie potrivit,deci vom pune mai intai,ouale,zaharul,rama maestro,coaja rasa de lamaie,zeama de la o lamaie,apoi vom adauga faina,peste care venim cu 150 ml lapte caldut, in care dizolvam drojdia,cu putin zahar si un praf de sare.Amestecam,pana se va face o coca elastica,dar nu prea tare. Mare atentie, ca acest aluat prinde multa faina.Aceasta coca,o vom lasa circa 20-30 minute sa se odihneasca.Intre timp vom pregati macul 250 gr,amestecat cu 5-6 linguri de zahar(cine doreste ca macul sa fie mai dulce,pune mai mult zahar).
Dupa cel putin 30 de minute vom imparti coca in 2 parti si vom face 2 suluri.Pe prima foaie vom pune jumatate din macul cu zahar,vom face prima rulada o vom pune in tava la cuptor pentru cel putin 45 de minute.La inceput vom lasa focul incet,iar dupa30 de minute vom mari un pic flacara la cuptor.Pentru ca sa nu se incruzeasca le lasam sa se raceasca in cuptor.Acest strudel se poate servi cu suc din fructe.Pofta buna !