Napolitane cu caramel si cocos

de gaby_duceag in Prajituri, 26 Apr 2011 | 28631 vizualizari

 

O reteta simpla, simpla de tot, dar care e foarte apreciata de piticii care cer "ceva bun" :))).
La multi ani, Medi!!!!!La multi ani Cristi!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr zahar
  • 200 ml frisca lichida
  • 100 gr cocos
  • 3 foi de napolitana (mici)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Napolitane cu caramel si cocos:

Punem zaharul intr-o craticioara , la foc mic.

Amestecam mereu pana capata culoarea chihlimbarului si este topit complet.

Dam deoparte si adaugam frisca (grija la abur si reactii)

Amestecam usor si punem iar pe foc. Fierbem la foc mic aprox. 5 minute.

Adaugam nuca de cocos si mai fierbem 2 minute.

Racim usor, impartim crema in doua si punem intre foile de napolitana.

foaie/jumatate din crema/foaie/restul de crema/foaie.

Dam la rece apoi portionam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Napolitane cu caramel si cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Wafers cake