Negruta

de ella 87 in Prajituri, 23 Mai 2011 | 7425 vizualizari

 

Nu am mai dat pe aici de ceva timp, am zis sa fac ceva dulce si uitati ce-a iesit,va poftesc!!!

 

INGREDIENTE

  • 2 cani faina,
  • 3 oua,
  • praf de copt,
  •  1 cana zahar,
  • esenta,
  • nuca,
  • cacao,
  • margarina,
  • apa minerala,
  • gem sau dulceata
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negruta:

Batem galbenusurile cu margarina si cu un praf de sare, batem si albusurile separat, amestecam praful de copt cu faina o punem peste galbenus, adaugam si apa,esenta, dulceata si nuca tocata sau taiata marunt.

Intr-o craticioara punem 1 lingura de margarina 1 lingura de cacao si 5 de zahar si lasam sa se topeasca amestecand incontinuu sa nu se lipeasca. Din acest amestec oprim pentru cand scoatem prajitura.

Albusurile le incorporam cu restul aluatului amestecand de jos in sus, turnam o parte din glazura si amestecam, dupa care luam o tava punem hartie de copt si turnam compozitia, cuptorul trebuie sa fie incalzit inainte. Tinem la cuptor 30-35min. incercam cu o scobitoare.

Dupa ce o scoatem din cuptor o lasam sa se raceasca si o taiem. Deasupra turnam cu o lingura glazura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negruta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Negresa a la Miha