Negresa

de adry88 in Prajituri, 14 Iul 2011 | 4973 vizualizari

 

by julie cu mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • 3 linguri lapte
  • 3 linguri cacao
  • 3 linguri cafea macinata
  • 6 linguri faina
  • GLAZURA
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri zahar
  • 3 linguri cacao
  • DECOR
  • nuca de cocos
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Se pun la fiert intr-un vas untul, cacaoa, laptele, zaharul,cafeaua si se lasa sa fiarba 2-3 clocote. Se lasa sa se raceasca bine, se adauga galbenusurile, albusurile batute spuma si faina. Se amesteca usor de jos in sus

Se coace in cuptorul incalzit, 25 minute in tava unsa si tapetata cu faina

GLAZURA-se pun toate ingredientele la foc mic si se lasa sa fiarba 2-3 clocote, dupa care se toarna peste prajitura si se lasa sa se raceasca in tava

Se decoreaza cu nuca de cocos si ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă cu frisca si visine