A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Iahnie de linte cu afumatura

Postat de: novembber in Mancaruri cu carne

   Lintea se lasa la inmuiat in apa caldutza - eu am lasat-o 4 ore, se scurge si se pune la fiert in apa multa. Cand da in clocot se ia de pe foc, se scurge apa si se pune iar la fiert...Citeste continuarea

Inima cu sos de ceapa

Postat de: mihaelar63 in Mancaruri cu carne

Inima se curata de pelite si zgarciuri , se portioneaza in fasii lunguiete si inguste , se spala foarte bine cu apa rece . Ceapa se curata si se taie solzisori . Se pune uleiul la incins, se...Citeste continuarea

Inghetata Caramel

Postat de: gugugh in Dulciuri

Ouale se bat cu zaharul bine si subtiem cu laptele. Compozitia o fierbem la foc mic pana se ingroasa . Se da la rece. Intre timp pregatim zaharul caramel astfel: se topeste zaharul pana se...Citeste continuarea

Iahnie de fasole cu carnatzi

Postat de: MotanLaOale in Mancaruri cu carne

Fasolea se pune in apa de seara pana dimineatza.A doua zi se spala se pune la fiert in oala sub presiune 1 ora. Ceapa se taie marunt se pune in cratitza cu uleiul si se caleste 2-3 minute dupa...Citeste continuarea

Iahnie de fasole cu carnati,...

Postat de: housy in Mancaruri de legume

  fasolea se clateste si se pune la fiert, timp in care se schimba 2-3 randuri de apa la ea se curata si se spala morcovul, ceapa, ardeiul, se toaca marunt sau se dau pe...Citeste continuarea

Iahnie de linte cu mamaliguta

Postat de: nadina73 in Mancaruri de post

Se toaca ceapa marunt si se caleste in ulei 3 minute dupa care se pune lintea din borcan cu tot cu apa din borcan si se mai completeaza cu 1/2 canita de apa,se pun si foile de dafin,se lasa sa dea...Citeste continuarea

Iahnie de linte

Postat de: Sidy in Mancaruri de post

Lintea se pune la inmuiat in apa de cu seara. Apa se schimba de doua ori. Ceapa curatata se taie solzisori- se poate pune ceapa verde - si se caleste in putin ulei, se adauga apoi pasta de...Citeste continuarea

Iepure de camp impanat reteta...

Postat de: ana in Mancaruri cu carne

Cum se prepara Iepure de camp impanat reteta deosebit de gustoasa Urecheatul trebuie lasat cateva ore in apa rece ,apoi cu multa rabdare indepartam pielita .Merita tot efortul. Dupa ce il...Citeste continuarea

Iepure la cuptor in vas roman

Postat de: michello_24 in Mancaruri cu carne

Se spala bine iepurele si se portioneaza dupa imaginatia fiecaruia (eu l-am taiat in 6 buc) se unge cu ulei si  cu toate condimentele de mai sus,dupa care se aseaza in vasul roman. Dupa...Citeste continuarea

Involtini de pui cu salvie

Postat de: JustLoveCookin in Pui

Calim ceapa taiata fin in cele 4 linguri de unt pana devine aurie.Acum turnam jumatate de pahar de vin alb si lasam sa se evapore alcoolul.Adaugam supa de legume si 3-4 frunze de...Citeste continuarea

Inghetata de capsuni

Postat de: divainbucatarie in Dulciuri

Amestecam crema de branza cu frisca, apoi adaugam zaharul. Adaugam ouale intregi si frecam bine. La sfarsit punem capsunele taiate in bucatele. Se mixeaza bine si apoi se toarna in vasul in care...Citeste continuarea

Iahnie de fasole cu scarita

Postat de: Retetegg in Porc

Fasolea alba am pus-o in apa cu o seara inainte. A doua zi am schimbat apa si am pus-o la fiert. Dupa cateva clocote am schimbat iar apa, repetand operatiunea de 2-3 ori. Cand fasolea alba...Citeste continuarea

Icre false din fasole

Postat de: gugugh in Mancaruri de post

Cantitatile sunt la alegere si procedam astfel: fasolea o alegem, spalam si apoi punem la inmuiat , eventual cu o seara inainte . apoi o fierbem si aruncam primele 2 ape. Lasam la fiert cu piper,...Citeste continuarea

Iaurt delicios

Postat de: RuxyRux in Bauturi

Se unge vasul cu smantana asa ca in imagine, nu este nevoie de mai mult. Se toarna laptele caldut... si se lasa pana a doua zi la cald in bucatarie,( se lasa cam o zi, o zi jumatate depinde...Citeste continuarea

Iahnie de fasole cu ciolan afumat

Postat de: nico15 in Porc

Mod de preparare: Fasolea se alege si se pune la inmuiat de cu seara, a doua zi se va pune la fiert la foc potrivit daca este proaspata in maxim 45-60 de minute mancarea este gata, apa se...Citeste continuarea

Iepure la cuptor

Postat de: lilik in Mancaruri cu carne

transam iepurele si curatam legumele. punem intr-o tigaie putin ulei si usturoiul intreg,iar cand incepe sa se rumeneasca punem carnea si o intoarcem pe toate partile,apoi punem deasupra cca...Citeste continuarea

Iubire venetiana

Postat de: RuxyRux in Torturi

Blatul: Se pune totul la mixer si se aseaza in forma de tarta( tort), eu am avut una de silicon cu model( cu chipul a doi indragostiti) si cum stiti ca dragostea inspira..... Se da pentru fix...Citeste continuarea

Inele de ceapa

Postat de: nico15 in Aperitive / Garnituri

Cepele de taie in rondele potrivite, se desface fiecare cerculet, se sareaza, separat se pregateste amestecul din faina si lapte caldut, ouale se sparg se amesteca si se pune un praf de sare,...Citeste continuarea

Iahnie de fasole

Postat de: rocsi_1612 in Mancaruri de post

Fasolele se spala bine in multe ape . Se pun intr-un lighean cu apa fierbinte la umflat 3-4 ore. Intr-o oala se pune pe jumatate cu apa si se pune pe foc la fiert. Cand apa incepe sa...Citeste continuarea

Iahnie de fasole

Postat de: alinutza1983 in Mancaruri de legume

PREPARARE: 1.Se alege fasolea, se spala si se lasa la inmuiat in apa rece, cateva ore ( sau de seara pana dimineata). Se arunca apa, se acopera fasolea cu alta apa rece si se da in clocot. Se...Citeste continuarea

Ispita dulce

Postat de: pusikmea in Prajituri

Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma, dupa care adaugam zaharul in ploaie si mixam pana isi dubleaza volumul, apoi punem galbenusurile, unul cate unul, laptele, faina si praful de...Citeste continuarea

Iepure pe pat de legume

Postat de: lili2010 in Mancaruri cu carne

Se curata legumele (morcovii,cartofii,esalotele),se spala ciupercile si rosiile si se taie in lamele. Se taie morcovii rondele si esalotele lamele,cartofii se taie in jumatati sau...Citeste continuarea

Iahnie de fasole cu kaizer

Postat de: vero_closca in Mancaruri cu carne

fasolea se alege,se spala si se lasa la inmuiat peste noapte.a doua zi se scurge,se pune alta apa si se lasa la fiert 30 minute cand se schimba apa si se adauga alta apa fierbinte. se fierbe...Citeste continuarea

Iahnie de fasole cu carnati

Postat de: C_Luana_M in Mancaruri cu carne

      Se pune fasolea la fiert impreuna cu morcovul(eu il dau pe razatoarea mare) si cu sarea. Cand vedem ca aproape a fiert fasolea, putem pregati si rantasul si sa...Citeste continuarea

Ispita ciocolatoasa

Postat de: diaconta in Prajituri

Pentru Blat: E un blat ciocolatos care tare-mi place. 8 albusuri 5 galbenusuri 300 gr ciocolata cu lapte 200 gr zahar 200 gr faina 100 gr unt Sare...Citeste continuarea

Inghetata de pepene galben

Postat de: pusikmea in Dulciuri

Curatam pepenele de semimte si coaja, il taiem in bucatele mici si-l pasam cu furculita sau in blender, eu am pasat cu furculita pentru ca am vrut sa raman si bucatele mici de pepene. Mixam...Citeste continuarea

Iepure cu rosii si ierburi aromate

Postat de: vero_closca in Mancaruri cu carne

se spala bine iepurele,se usuca cu un servet curat ,se portioneaza si se pune intr-un vas impreuna cu vinul si condimentele.se lasa la frigider minim 24 ore. se scoate iepurele din marinata,se...Citeste continuarea

Israeli Shakshouka

Postat de: dentistutza in Mancaruri de legume

Rosiile se cojesc,se taie felii si se scurg de excesul de zeama. Ceapa si ardeiul se taie feliute ,usturoiul se toaca marunt. Intr-o tigaie incapatoare se pun la calit uleiul cu...Citeste continuarea

Inghetata de kiwi

Postat de: bucatariamea in Dulciuri

 Se curata kiwi de coaja si se pune intr-un blender,adaugam iaurtul,zaharul si inghetata de vanilie.Le mixam pe toate timp de 1-2 minute,punem intr-o caserola si dam la congelator. Dupa ce...Citeste continuarea

Inghetata in straturi

Postat de: miha in Dulciuri

Galbenusurile se freaca bine cu zaharul, pana devin ca o crema. Se adauga amidonul si se omogenizeaza. Se desface cu putin lapte rece, apoi se pune la fiert impreuna cu restul de lapte fiert. Se...Citeste continuarea

Inghetata de portocale

Postat de: Oana in Dulciuri

Sucul proaspat se mixeaza cu zaharul, coaja de portocala si galbenusurile, apoi se bat la bain-marie pana se umfla si se ingroasa crema. Se pune apoi la racit si se amesteca cu frisca batuta. Se...Citeste continuarea

Inimi si rinichi de porc, in sos de...

Postat de: Ina in Mancaruri cu carne

    Inimile si rinichii se curata bine de pielite si se taie bucati mici. Rinichii se lasa 10-15 minute in apa cu otet, pentru a disparea mirosul specific. Se mai dau intr-o apa...Citeste continuarea

Inghetata de caise cu pepene si iaurt

Postat de: Corina33 in Dulciuri

Se spala, se scot samburii si se curata de coaja caisele si pepenele. Se taie cubulete si se mixeaza cu blenderul sau cu mixerul vertical, impreuna cu mierea, zaharul vanilat si iaurtul. Se...Citeste continuarea

Inghetata de cacao cu fulgi de...

Postat de: medioto59 in Dulciuri

Intr-un vas se pune pe foc laptele si zaharul si se amesteca continuu pana ce se dizolva zaharul.Se adauga cacao si apoi faina in ploaie amestecand continuu.Lasam pe foc pana cand compozitia are...Citeste continuarea

Ice coffe cu inghetata

Postat de: mimmi in Cafea

Se amesteca plicul de cafea cu apa,si se adauga si  gheata.Se pune 1 lingura de inghetata de cacao si peste 1 lingura de inghetata de vanilie.Se poate orna cu cacao. Citeste continuarea

Ice tea

Postat de: Corina33 in Bauturi

Se pun la fiert 2 litri de apa. Dupa ce da in clocot se adauga plicurile de ceai, se acopera, se ia de pe foc si se lasa 15 minute sa infuzeze. Apoi se scot plicurile si se dizolva zaharul in...Citeste continuarea

Italian bruschetti

Postat de: pusikmea in Aperitive / Garnituri

Prajim feliile de paine intr-o tigaie de teflon sau la prajitorul de paine. Cand feliile de paine sunt gata, se scot pe o farfurie si apoi se freaca pe o parte cu usturoi ungandu-se si cu putin...Citeste continuarea

Inghetata de afine (delicioasa)

Postat de: dentistutza in Dulciuri

Afinele congelate se pun in blender cu laptele si zaharul pana devin o pasta. Din zahar cu apa se fierbe un sirop,cam 5 minute la foc iute. Se lasa la racit complet. Daca aveti timp, pregatiti...Citeste continuarea

Insalata di pasta

Postat de: dentistutza in Paste

Pastele se fierb in apa cu sare. Se scurg bine apoi se adauga polonezul fiert si taiat bucati potrivite, ouale asijderea, usturoiul feliat fin-fin,sarea si piperul.Uleiul se pune treptat, puti...Citeste continuarea

Inghetata de lamaie

Postat de: nadina73 in Dulciuri

Este dupa o reteta spaniola iar daca nu as fi mancat sincer nu stiu daca o faceam,e super buna. Se curata lamaile de coaja si se storc,eu le-am storc su storcatorul si din 6 lamai mari mi-a...Citeste continuarea

Italian trifle

Postat de: Corina33 in Dulciuri

Se pune la fiert laptele. Praful de budinca se amesteca cu zaharul si cu 4 linguri de lapte rece. Cand laptele a fiert se ia de pe foc, se adauga budinca invartind continuu si se mai pune pe foc...Citeste continuarea

Inghetata de vanilie

Postat de: nadina73 in Dulciuri

Se amesteca galbenusurile cu esenta de vanilie si vaniliile apoi se pune zaharul si laptele se pune vasul pe foc pana se devine de consistenta unei smantani mai groase,dupa care se ia de pe foc...Citeste continuarea

Inghetata cu gel de capsuni

Postat de: nadina73 in Dulciuri

Se amesteca mascarponele cu frisca pana devine spumos apoi se pune gelul de capsuni(e un gel nemtesc dar foarte bun ,si cred ca la fel de bine merge si un gem de capsuni mai gros) dupa care se...Citeste continuarea

Iahnie de fasole cu carne la gratar

Postat de: nadina73 in Mancaruri cu carne

Se curata ceapa si se toaca marunt apoi se pune la calit in putin ulei, cand devine sticloasa se pune carnea de porc taiata bucatele mici si se amesteca bine, se lasa sa dea 2-3 clocote cu 1...Citeste continuarea

Inghetata cu fructe

Postat de: nadina73 in Dulciuri

Se zdrobesc bine fructele cu robotul iar daca lasa suc  se pun fructele putin intr-o strecuratoare sa se scurga bine. Dupa ce fructele s-au scurs bine de suc se amesteca cu zaharul,laptele...Citeste continuarea

Inghetata de caise cu iaurt

Postat de: mimmi in Dulciuri

Se spala caisele,se curata de coaja si se pun in blender.Se amesteca iaurtul cu 2 linguri de zahar si se adauga pireul de caise. Se mai adauga zahar sau caise depinde cat de aromata si de dulce...Citeste continuarea

Inimioare din biscuiti

Postat de: Julie in Dulciuri

Macinam biscuitii si alunele apoi le amestecam cu : cacao, unt, esenta si zahar farin. Daca biscuitii sunt mai dulci ,adaugam  zahar mai putin. Legam compozitia cu lapte si la sfarsit punem...Citeste continuarea

Inghetata de menta

Postat de: miha in Dulciuri

Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana  deven pufoase ca o crema. Se  adauga laptele fierbinte, se omogenizeaza si  se pune din nou pe foc, pana se ingroasa putin compozitia. Se...Citeste continuarea

Icre de crap cu ceapa

Postat de: adasev12 in Salate

Icrele se pun intr-o farfurie si cu o furculita se zdrobesc bine. Se soarce o jumatate de lamaie si se adauga jumatate din sucul stors peste icre si se mai bat putin cu furculita. imediat se vor...Citeste continuarea

Inghetata de cioco

Postat de: yafa in Dulciuri

Rupem 70g de ciocolata cu lapte si 70g de ciocolata neagra in bucatele marunte si le asezam intr-o craticioara peste care adaugam smantana lichida. Asezam craticioara la foc mic amestecand...Citeste continuarea

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]