Iahnie de linte

de Sidy in Mancaruri de post, 29 Noi 2010 | 14699 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g linte
  • 1 ceapa
  • o lingura pasta de ardei
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • ulei
  • vegeta
  • o lingura pasta de tomate
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de linte:

Lintea se pune la inmuiat in apa de cu seara. Apa se schimba de doua ori.

Ceapa curatata se taie solzisori- se poate pune ceapa verde - si se caleste in putin ulei, se adauga apoi pasta de ardei. Adaugam lintea scursa de apa , condimentam si adaugam o cana cu apa. Lasam sa fiarba. Lintea fierbe repede. Cind este gata adaugam pasta de tomate si verdeata tocata marunt.

Am servit-o cu chiftelute din legume. ( apare imediat reteta) si muraturi. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de linte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]