Ice tea

de Corinuta in Bauturi, 15 Aug 2010 | 6701 vizualizari

 

Asta prefera sa bea sotul meu vara, in loc de apa plata.....care-i prea banala:))

 

INGREDIENTE

  • 6 plicuri ceai de fructe (se poate folosi si ceai negru daca preferati cofeina)
  • 2-3 linguri de zahar
  • 1 lamaie
  • cuburi de gheata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ice tea:

Se pun la fiert 2 litri de apa. Dupa ce da in clocot se adauga plicurile de ceai, se acopera, se ia de pe foc si se lasa 15 minute sa infuzeze. Apoi se scot plicurile si se dizolva zaharul in ceai. Se stoarce lamaia si se acreste dupa gust. Se toarna ceaiul intr-o sticla si se pastreaza la frigider. 

Se serveste cu gheata si eventual o feliuta de lamaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ice tea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Corinuta 1

16.08.2010, 01:17

Madi

Bucataras Medi 1

19.08.2010, 20:24

si mie imi place ceaiul cu cuburi de gheata...........

elena1988 1

11.02.2011, 17:16

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Limo-ceai tropical