Inghetata mascarpone

de nadina73 in Dulciuri, 25 Iul 2010 | 6102 vizualizari

 

ceva bun,racoros si foarte fin

 

INGREDIENTE

  • 250 mascarpone
  • 80 ml frisca
  • 500 ml lapte
  • 200 zahar
  • 2 vanilii
  • caramel -decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata mascarpone:

Se amesteca laptele cu zaharul pe foc pana se topesc apoi se pune vanilia si se ia de pe foc.

Mascarponele si frisca lichida se amesteca bine pana devine spumos ,apoi se pune laptele(racit) si se amesteca foarte bine.

Se pune compozitia in masina de inghetat pentru 15 minute..........si totul e gata

Se servest cu caramel,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Pacat ca nu am mai apucat sa fac poze la cupele cu inghetata  pt musafiri,dar promit ca o sa va mai pun poze cu cupe de inghetata ..............si daca erai satul,ful si tot  nu puteai refuza

Se decoreaza cu frisca ,fructe si bombonele ,

sincer imi pare rau ca nu am apucat sa va fac poza.

Merita sa incercati e grozava

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete cu dulceata de gutui