Inele de ceapa

de nico15 in Aperitive / Garnituri, 6 Noi 2010 | 4654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 cepe albe potrivite
  • 2 pahare de lapte
  • 4 linguri de faina
  • 2 oua
  • sare,
  • piper
  • ½ litru de ulei
  • salata
  • boia
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inele de ceapa:


Cepele de taie in rondele potrivite, se desface fiecare cerculet, se sareaza, separat se pregateste amestecul din faina si lapte caldut, ouale se sparg se amesteca si se pune un praf de sare, dupa ce ouale sunt batute bine se incorporeaza in amestecul rezultat din lapte si faina.

Se pune ulei intr-o friteuza, trebuie sa fie prajite inele de ceapa in baie de ulei, se trec inele de ceapa prin amestecul rezultat care trebuie sa fie mai fluid, dupa care se pun in friteuza la prajit(uleiul trebuie sa fie incins). Se lasa maxim 3-4 minute dupa care se scot si se pun pe hartie absorbanta pentru a se-ndeparta surplusul de ulei.

Se ia o farfurie pe care se aseaza salata verde se orneaza cu boia de ardei frunzele de salata se aseaza inele de ceapa, si se poate servii. Un antreu rapid si gustos.


Pofta Buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada cu spanac, crema de branza si somon afumat