Inghetata cu gel de capsuni

de nadina73 in Dulciuri, 6 Aug 2010 | 3498 vizualizari

 

te racoreste nu gluma ,e cremoasa,o nebunie

 

INGREDIENTE

  • 250 g mascarpone
  • 100 ml  frisca lichida
  • 500 ml lapte
  • 200 zahar
  • 500 g gel de capsuni sau se poate si gem de caspuni
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Inghetata cu gel de capsuni:

Se amesteca mascarponele cu frisca pana devine spumos apoi se pune gelul de capsuni(e un gel nemtesc dar foarte bun ,si cred ca la fel de bine merge si un gem de capsuni mai gros) dupa care se pune laptele si zaharul si se mixeaza bine.

Va rezulta o crema fina ..... super buna care se pune in masina de inghetata pentru 15 minute, dupa care se pune in cutie si se pastreaza la congelator

La mine nu a mai ajuns sa o bag la congelator,s-a dus rapid

La fiecare dupa preferinte in cornet ,pe farfurioara,...mofturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Inghetata cu gel de capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
O nebunie- Noire!