Iahnie de fasole cu kaizer

de vero_closca in Mancaruri cu carne, 23 Sep 2010 | 28486 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g fasole alba
  • 300g kaizer
  • 2 cepe
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 ardei
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 2 foi de dafin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Iahnie de fasole cu kaizer:

fasolea se alege,se spala si se lasa la inmuiat peste noapte.a doua zi se scurge,se pune alta apa si se lasa la fiert 30 minute cand se schimba apa si se adauga alta apa fierbinte.

se fierbe pana se inmoaie boabele.

separat,in alta cratita ,se rumeneste kaizerul,apoi se adauga ceapa tocata marunt si se lasa pana devine sticloasa,se adauga ardeiul taiat marunt si dupa cateva minute pasta de tomate.dupa 5 minute se adauga in vasul cu fasole,se amesteca bine,se potriveste gustul de sare si piper,se adauga foile de dafin.si se mai da un clocot.se serveste cu muraturi!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iahnie de fasole cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Penne cu sos de ciuperci,kaizer si ficatei de pui