Insalata di pasta

de dentistutza in Paste, 9 Aug 2010 | 4939 vizualizari

 

In Italia se mananca mult, exista multe combinatii bune.Eu am facut cu ce aveam la indemana si nu mi-a parut rau!!!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr. paste scurte (penne rigate sau farfalle)
  • 1 carnat polonez sau 2 cremwursti
  • 2 oua tari
  • 1 catel mare usturoi
  • ulei de masline sau de nuci
  • sare, piper
  • cateva masline sau capere
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Insalata di pasta:

Pastele se fierb in apa cu sare. Se scurg bine apoi se adauga polonezul fiert si taiat bucati potrivite, ouale asijderea, usturoiul feliat fin-fin,sarea si piperul.Uleiul se pune treptat, puti cate putin astfel incat sa nu devina prea grasa salata dar nici sa nu fie uscata. Masline  sau capere: optional.

Se gusta si dupa preferinta se poate adauga un pic de otet balsamic sau cateva picaturi de lamaie. Eu nu am pus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Insalata di pasta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

ieri la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca de paste cu lapte si cascaval