Alexandra Burz

1

Bucataras
incepator

Sebes, judet alba

Bucataras din 12.07.2013

RETETE192
PRIETENI347
Retete

Tort cu ciocolata si crema de unt

In Torturi la 21 Dec 2013

BLATUL: Se separa albusele de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat. Separat se freaca galbenusurile cu praful de copt. Cand spuma e gata se adauga galbenusurile treptat, amestecand cu o lingura de sus in jos. Se adauga la...

Cremes

In Prajituri la 16 Dec 2013

Intr-un bol se pune laptele, se adauga praful pentru crema de cremes si se mixeaza conform instructiunilor de pe cutie. Separat se mixeaza frisca lichida pana devine o spuma tare. Se adauga in crema obtinuta anterior si se amesteca de sus in jos cu o lingura. Se umplu foile de cremes....

Sandwich cald cu parmezan si sunca de praga!

In Sandvisuri la 13 Dec 2013

Se ung feliile de paine cu unt Se pune sunca si parmezanul ras Se da la microunde pentru 1,5 minute la 500 grade Se decoreaza cu ketchup

Salata de ardei copti

In Salate la 13 Dec 2013

Ardeii se coc pe plita intorcandu-se de pe o parte pe alta Se curata de coaja, lasandu-i-se codita Separat se pregateste un mix intre apa, otet, miere, zahar, sare, piper Ardeii se aseaza intr-un bol cu coditele in sus, peste care se toarna mixul obtinut mai sus si se lasasa asa pana la...

Friptura aromata de pui

In Pui la 12 Dec 2013

Se curata bine carnea, se spala si se taie bucati potrivite Se face un mix din sare, piper, boia si praf de usturoi Se cresteaza bucatile de carne si se asezoneaza bine cu mixul de condimente si se lasa la marinat pt 2 ore Intr-o tava de yena se pune untura de porc, se aseaza...

Tort cu nuca

In Torturi la 19 Noi 2013

Blatul: S e separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, zaharul si zaharul vanilat. Galbenusurile se amesteca cu praful de copt. Cand spuma este tare se adauga galbenusurile, faina si nuca treptat, amestecandu-se usor de sus in jos. Se pune intr-o forma...

Ciorba de pui a la grec

In Ciorbe la 17 Noi 2013

Se curata , se spala si se taie legumele fiecare corespunzator Carnea se spala si se taie cubulete Se pun legumele la calit in putin ulei, mai putin cartofii, se adauga carnea, apa si condimentele Se lasa la fiert pentru 25-30 minute Se adauga cartofii taiati cubulete si orezul Se...

File de cod alaska in malai

In Peste la 17 Noi 2013

Pestele se asezoneaza cu sare si piper. Se pune ulei la incins. Pestele condimentat se da prin faina alba, ou batut si malai, dupa care se prajeste in uleiul incins cam 2-3 minute pe fiecare parte pana capata o crusta aurie. POFTA BUNA!

Ciorba de salata

In Ciorbe la 16 Noi 2013

Salata se spala bine si se taie solzisori Se curata usturoiul, se piseaza si se pune la calit in putin ulei Cand isi capata o culoare aurie se adauga salata si se mai caleste pt 5 minute Se adauga laptele, apa, si sarea si se mai lasa la fiert pt 15-20 minute, insa supravegheata sa nu...

Paine in ou

In Aperitive / Garnituri la 11 Noi 2013

Ouale se bat ca pentru omleta Se da painea prin ou si se prajeste in ulei

Tort cu crema de ciocolata alba

In Torturi la 6 Noi 2013

Blatul: Se separa albusurile de galbenusuri Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare, se adauga treptat zaharul si zaharul vanilat Se adauga galbenusurile frecate cu praful de copt, amestecandu-se cu o lingura de susu in jos Se adauga treptat faina, procedandu-se la fel Se...

Ciorba de fasole boabe cu ciolan afumat!

In Supe/Ciorbe la 6 Noi 2013

Fasolea se spala bine si se lasa la inmuiat de seara pana dimineata intr-un vas cu apa A doua zi se pune la fiert aproximativ o ora cu cateva foi de dafin. Legumele se curata, se spala bine, se toaca marunt si se pun la calit in putin ulei se adauga apa, ciolanul afumat si se lasa...

Salam de biscuiţi, reţetă cu nuca

In Dulciuri la 5 Noi 2013

Salam de biscuiţi, reţetă cu nuca Biscuitii se rup in bucatele mici Zaharul se dizolva in laptele caldut, dupa care se adauga cacaua, esenta de rom Se toarna compozitia peste biscuiti, se adauga nuca si untul moale, amestecandu-se pana la omogenizare Se ruleaza pe o punga sau...

Pilaf de orez cu cabanos si sunculita taraneasca

In Aperitive / Garnituri la 2 Noi 2013

Se curata legumele, se spala bine, se taie buculete si se pun la calit in putin ulei Separat intr-o tigaie se rumenesc putin sunculita si cabanosul Cand legumele s-au muiat putin se adauga orezul, apa, foile de dafin si condimentele Se lasa la fiert pt 15-20 minute, amestecandu-se din...

Aperitiv cu mozzarella

In Aperitive / Garnituri la 2 Noi 2013

taiati baghetele rondele si mozzarella de asemenea aranjati pe fiecare felie de bagheta o felie de mozzarella presarati oregano deasupra dati la microunde pt 1,5 minute la 500 grade e gata de servire   POFTA BUNA!!!

Supa de pui cu galuste de gris

In Supe la 31 Oct 2013

Se spala bine pulpele si se taie bucati Se curata si se spala bine legumele, dupa care se taie in functie de preferinta Intr-o oala se pun pulpele, legumele si apa si se dau la fiert pt aproximativ 30 minute Dupa aproximativ 15 minute se adauga delicatul si sare dupa gust Se...

Ciuperci umplute

In Aperitive / Garnituri la 30 Oct 2013

Ciupercile se curata de pielite Kaizerul si ceapa se taie marunt Cascavalul se da pe razatoarea mare Patrunjelul se taie marunt Intr-o tigaie se pune ceapa, kaizerul si coditele de la ciuperci taiate marunt, se calesc la foc mediu pt 10 minute, asezonandu-se cu sare si piper Intr-o...

Prajitura cu mere

In Prajituri la 14 Oct 2013

Intr-un vas se pun faina, untura, ouale, laptele, zaharul vanilat, coaja de lamaie si portocala. Se amesteca toate, de preferabil cu mana, pana se omogenizeaza compozitia. Se baga intr-o folie sau punga si se da la frigider pt 60 minute. Curatam intre timp merele, le dam pe razaroarea...

Musaca de cartofi cu carne

In Porc la 11 Oct 2013

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 Se pun cartofii la fiert in coaja aproximativ o ora. Cand sunt fierti se curata de coaja si se taie rondele. Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit in...

Friptura de porc cu legume

In Porc la 9 Oct 2013

Se curata bine carnea. Se spala si se curata bine legumele, dupa care se taie dupa preferinta. Intr-o tava de yena se pune putin ulei. Se aseaza jumatate din cantitatea de legume. Se aseaza acarnea, se asezoneaza cu condimente. Se pun restul legumelor si crengute de rozmarin proaspat....

Mamaliguta cu branza in cosulet de parmezan

In Aperitive / Garnituri la 11 Sep 2013

Pentru pregatirea cosuletelor de parmezan, se rade parmezanul, intr-o tigaie antiaderenta incinsa la foc mic se aseaza in forma de cerc Cand incepe sa capete o culoare aramie se intoarce cu o spatula de silicon pe partea cealalta pt cateva secunde Pentru a capata forma de cosulet, se ia...

Ardei iuti murati

In Muraturi la 10 Sep 2013

Se aseaza ardeii in borcane impreuna cu hreanul Intr-o oala se pune apa impreuna cu ingredientele pana da un clocot Se toarna apa peste ardei si se infileteaza bine Se domolesc in "carpe" pana a doua zi Sunt gata de pusi in camara :)

Chiftelute la cuptor

In Mancaruri cu carne la 22 Aug 2013

Legumele se curata si se spala bine. Ceapa se toaca marunt. Cartofii si morcovii se dau pe razatoarea mica, scurgandu-se ulterior de zeama care o lasa. Feliile de franzela se umezesc in apa si se storc foarte bine. Toate ingredientele se amesteca cu carnea tocata, ouale si usturoiul...

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 22 Aug 2013

Se curata si se spala bine legumele Carnea tocata se amesteca cu orezul, o ceapa tocata marunt, 1 ou, sare si piper Restul legumelor se taie si se pun la calit in ulei pentru 5 minute Se adauga apa si se lasa la fiert cu putina sare Din compozitia obtinuta din carne se fac...

Tarhon in otet

In Conserve la 14 Aug 2013

Tarhonul proaspat cules se spala bine Se indeparteaza frunzulitele de pe tulpina Se aseaza in borcan, lasandu-se gol cam de 2 degete Se adauga otetul amestecat cu o lingurita rasa de sare Se infileteaza borcanul si se pune in camara pentru iarna :)

Desert de vara cu fructe

In Dulciuri la 14 Aug 2013

Se pregateste budinca conform instructiunilor de pe plic Fructele se taie felioare Se aseaza in cupe (sau pahare) un strat crema, fructe, piscoturi insiropate in sucul de ananas Se repeta faza pana se umplu cupele Deaspupra se decoreaza cu frisca si fructe

Bruschette

In Aperitive / Garnituri la 13 Aug 2013

Rosiile se spala bine si se taie cubulete. Usturoiul se piseaza sau se toaca marunt si se adauga peste rosii. Se asezoneaza cu sare si piper. Se adauga cimbrul si uleiul de masline. Se amesteca usor pentru a forma o compozitie omogena. Paine se prajeste. Se aseaza pe un platou...

Pui la cuptor

In Pui la 10 Aug 2013

Se spala bine puiul si se curata de impuritati. Intr-un bol se amesteca toate condimentele cu 4-5 linguri de ulei de masline. Usturoiul se curata si se taie fasii medii. Se freaca bine puiul cu compozitia obtinuta din condimente si ulei. Se impaneaza cu usturoi, rozmarin si cimbru....

Ciorba de porc a la grec

In Ciorbe la 10 Aug 2013

Legumele se curata, se spala bine si se taie fiecare corespunzator. Carnea se spala bine si se taie cubulete. Legumele se pun la calit in putin ulei. Cand ceapa capata o culoare cristalina se adauga si carnea la calit pentru 10 minute. Se adauga apa, sarea, piperul dupa gust si se...

Gustare rapida cu iaurt

In Aperitive / Garnituri la 10 Aug 2013

Intr-un bol punem iaurtul. Adaugam cerealele musli si mierea. Amestecam usor si gata de servire :)  

Afisate 151 - 180 din 192 retete    

Postari recente

publicat la 12.07.2019

Desert Fantezie cu ciocolata

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Te simti ca un fluture viu colorat in aceasta perioada. Singura problema- Gura are tendinta de a functiona inaintea restului corpului.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 29

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]