Am implinit 34 de ani.
Sunt mare, nu?
Minte..n-am multa, dar cata am ..incerc s-o folosesc constructiv, sa nu depozitez in ea ranchiuna si rautate, sa invat lucruri noi, sa ma perfectionez si sa iubesc :).
Nu-mi iese mereu...da' ce..voua va iese?
As mai vrea inca multe de la viata.
Multumesc Domnului pentru tot ce am dar Il si rog sa-mi mai dea :))))).
Sunt o tzaruca tristutza si obosita.ps. a nu se percepe gresit :)). io-s o vesela :))) (cu accent pe veselie, nu pe farfuriile de servit mancare :)))) da' acu-s obosita, racita si-mi trece>:d
Blat
Separi galbenusurile de albus.Bati spuma albusurile, adaugi pe rand cate o lingura de zahar batand dupa fiecare apoi pui pe rand galbenusurile. Pui si pliculetul de crema, omogenizezi si gata!
Zi ca nu-i mai mult decat simplu!Pui compozitia intr-o tava tapetata cu ulei si pudrata cu faina (tava de 20/25cm)si bagi la cuptor la foc mediu pentru aprox 25 minute.
Crema
Pui totul in vas si mixezi,intai la viteza mica, apoi la o treapta superioara.Trebuie sa devina o crema legata bine.
Aaa!
Eu am pus si doua pliculete de zahar vanilat care-au dat gust minunat cremei
Pe blatul rece intinzi uniform crema intr-un strat gros si nivelezi.
Bagi la frigider.
Scoti tava, portionezi prajitura cu un cutit bine ascutit, si glazurezi fiecare prajitura cu glazura obtinuta prin topirea ingredientelor la foc mic.
O ornezi sau nu.Eu am oprit putina crema si am decorat prajiturelele.