Tarhon in otet

de Alexandra Burz in Conserve, 14 Aug 2013 | 4936 vizualizari

 

M-am apucat de tuns tarhonul..asa e de bun la o ciorbitza acra.. :)

 

INGREDIENTE

  • tarhon
  • otet
  • sare
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarhon in otet:

Tarhonul proaspat cules se spala bine

Se indeparteaza frunzulitele de pe tulpina

Se aseaza in borcan, lasandu-se gol cam de 2 degete

Se adauga otetul amestecat cu o lingurita rasa de sare

Se infileteaza borcanul si se pune in camara pentru iarna :)

TIPS-URI

1

se poate folosi si dupa aproximativ 2 luni intrucat este deja usor murat

2

se poate folosi atat pentru ciorba acra, cat si pentru cele de fasole boabe sau cea de perisoare cu bulion intrucat le da un gust aparte ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tarhon in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]