O mancarica usoara si sanatoasa, savurata de cei mici, devorata de adulti :)
Se spala bine pulpele si se taie bucati
Se curata si se spala bine legumele, dupa care se taie in functie de preferinta
Intr-o oala se pun pulpele, legumele si apa si se dau la fiert pt aproximativ 30 minute
Dupa aproximativ 15 minute se adauga delicatul si sare dupa gust
Se verifica sa fie fiarte legumele si carnea, se strecoara supa
Intr-un bol separat se mixeaza ouale cu un praf de sare, adaugandu-se treptat grisul pana se formeaza o smantana groasa
Se pune supa inapoi pe foc, iar cand este fierbinte se pun galustele cu o lingura umezita, formate din compozitia obtinuta anterior
Se mai da la foc aprox 15-20 minute, turnandu-se din cand in cand putina apa rece peste galuste.
Se decoreaza cu patrunjel tocat
1
din carne si legume se poate face o salata biof sau morcovii si carne ii puteti pune din nou in supa