Alexandra Burz

1

Bucataras
incepator

Sebes, judet alba

Bucataras din 12.07.2013

RETETE192
PRIETENI330
Retete

Tarta rapida cu fructe de sezon

In Dulciuri la 8 Aug 2013

Budinca se pregateste conform instructiunilor de pe plic Fructele se curata si se taie dupa preferinta Budinca calda se toarna peste blatul de tarta (eu l-am folosit cel din comert gata facut pt a evita caldurile suplimentare :)  ) Deasupra se aseaza fuctele dupa bunul plac si...

Salata de vinete cu maioneza

In Aperitive / Garnituri la 6 Aug 2013

Vinetele se coc pe plita, intorcandu-se de pe o parte pe alta din cand in cand Intre timp pregatim maioneza: punem cele doua galbenusuri intr-un bol adanc cu mustarul. Mixam usor cu mixerul si aceeasi directie turnand treptat uleiul pana devine o compozitie consistenta. Vinetele coapte...

Varza calita cu carnaciori

In Mancaruri cu carne la 2 Aug 2013

Legumele se curata, se spala bine si se taie marunt (eu am folosit robotul de bucatarie) Se pun la calit in oala cu putin ulei Dupa 5 minute se adauga carnaciorii taiati rondele Se lasa la inabusit 5-10 minute Varza se taie marunt si se adauga treptat in oala cu cate putina apa Se...

Castraveti murati

In Muraturi la 30 Iul 2013

Se spala bine castravetii, frunzele de visin, cimbrul si mararul Hreanul, usturoiul si morcovul se curata fiecare de coaja Se aseaza pe fundul borcanului hrean, frunze de visin, cimbru si marar, dupa care se aseaza castravetii in borcane cu morcovul si alte bucati de hrean, deasupra...

Salata de vara cu castraveti

In Salate la 30 Iul 2013

se spala si se curata bine castravetii se taie felioare se amesteca intr-un bol cu smantana, iaurtul, sarea, piperul si cimbrul tocat marunt se aseaza pe o farfurie decorandu-se cu rosie si tarhon tocat

Cacao cu lapte si frisca

In Cafea la 29 Iul 2013

Laptele se pune la incalzit Frisca se bate tare Intr-o cana se freaca bine cacaua cu putin lapte pana devine o pasta, ulterior turnandu-se tot laptele Intr-un pahar inalt se pune cacaua cu lapte, deasupra frisca batuta tare Se orneaza dupa placul fiecaruia

Piept de pui la gratar cu piure

In Pui la 28 Iul 2013

Pieptul de pui se taie in 4 bucati de aproximativ 150 gr / bucata Se condimenteaza cu sare si piper Cartofii se curata, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare pentru 20 minute Pieptul de pui se pune pe gratar pentru 15 minute, intorcandu-se de pe o parte pe alta din cand in...

Friptura de pui cu legume

In Pui la 28 Iul 2013

Pulpele se spala, se cresteaza pentru ca aroma sa patrunda bine in carne pe parcursul coacerii Legumele se spala bine, se curata (unde este cazul) Intr-o tava de iena se pune putin ulei de masline Se aseaza un pat de legume Se pun pulpele Deasupra se pun restul legumelor Intr-un...

Clatite cu ciocolata si aroma de scortisoara

In Dulciuri la 27 Iul 2013

Se amesteca ingrdientele cu mixerul sau telul pana ce compozitia devine ca o smantana groasa. Se coc in tigaie, se umplu cu finetti  

Supa de casa cu taitei

In Supe la 27 Iul 2013

Se curata legumele, se taie corespunzator si se aseaza in oala Pulpele se spala bine si se pun si ele in oala Se adauga apa si se da la fiert pt 60 minute Se ia spuma de deasupra din cand in cand pentru a nu se tulbura supa Cand carnea e aproape fiarta se adauga sarea si cubul maggie...

Salata de vara cu telemea

In Salate la 26 Iul 2013

 se taie legumele pe o farfurie intinsa se aseaza un "pat" de salata, rondele de castravete, feliile de rosie circular, solzisorii de ceapa rosie, ardeiul, maslinele si cubuletele de telemea. se asezoneaza cu dressingul pentru salata obtinut din amestec de ulei de masline,...

Lemon Meringue Pie

In Prajituri la 26 Iul 2013

Se prepara un blat din 6 oua, 150 gr zahar, 150 gr faina, praful de copt, vanilia si esenta de lamaie. se separa albusurile de galbenusuri albusurile se bat spuma cu zaharul si vanilia se adauga galbenusurile amestecate cu praful de copt si faina treptat, amestecand de sus in jos cu...

Afisate 181 - 192 din 192 retete    

Postari recente

publicat la 12.07.2019

Desert Fantezie cu ciocolata

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Te simti ca un fluture viu colorat in aceasta perioada. Singura problema- Gura are tendinta de a functiona inaintea restului corpului.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 29

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]