Vrabioara de vita

de Bya Ralu in Vita, 24 Iul 2012 | 8728 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de vrabioara de vita
  • 1 ceasca vin alb sau rosu
  • ulei masline
  • piper alb,cimbru,vegeta,boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vrabioara de vita:

Carnea se condimenteaza, se stropeste cu ulei de masline si se adauga putin vin alb si se lasa la marinat timp de 2 ore la rece. Se pune la prajit, se  pune apa cat sa acopere carnea si se lasa la foc mediu. Dupa ce a scazut daca mai e nevoie se mai completeaza cu putina apa si se adauga si ceasca de vin.

Se serveste cu salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Vrabioara de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de vita in sos de vin