Vol-au-vent cu surimi..

de lilik in Aperitive / Garnituri, 19 Sep 2010 | 7438 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 bastonase surimi
  • 1 ou fiert tare
  • 3 linguri maioneza
  • 1 pachet foietaj de 275 gr
  • sucul de la 1/2 de lamaie mik(optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vol-au-vent cu surimi..:

intindem foaia pe masa si taiem discuri cu un pahar sau cu o forma rotunda,

vedem cate ies,apoi calculam cate 3 cu gaura de pus peste 1 intreg si taiem.

ungem discul intreg cu albus de ou ,apoi punem deasupra discul gaurit,

ungem din nou si tot asa pana le punem toate.

ungem cu albus si dam la cuptorul preincalzit la 200° timp de 10 min.

separat taiem surimi marunt,oul la fel si le amestecam cu 3 linguri de maioneza si suc de lamaie.

cand vol-au-vent s-au racit ii umplem cu compozitia obtinuta si presaram patrunjel.

TIPS-URI

1

maioneza am facut-o eu k e mai gustoasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Vol-au-vent cu surimi.." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulouri rapide cu sunca si cascaval