Chiar delicioase aceste rulouri....
Fierbem ouale 7 minute si le lasam la racit.
Le decojim apoi si le taiem in sferturi.
Batem oul crud cu furculita intr-un castron apoi trecem la treaba...
Ungem cu ajutorul unei pensule din silicon intreaga suprafata a foii cu ou.
La mijloc asezam umplutura dupa cum urmeaza: cascavalul feliat taiat in doua, pus cap la cap; deasupra lui, bucatile de ou fiert. Umplem golurile ramase intre bucatile de ou cu branza Delaco Ceva Fin. Presaram putina sare si busuioc uscat. Adaugam pasta de masline apoi impachetam rulourile ca pe sarmalute. Pentru fiecare rulou vom folosi inca o foaie de placinta pe care o ungem cu ou si imbracam ruloul in camasa de rezerva pentru a evita ruperea lui la prajit.
Procedam asa cu toate rulourile (eu am facut 4) apoi le ungem cu oul ramas, presaram seminte de in si putina sare dupa care le punem la prajit la foc potrivit intr-o tigaie.
Foile ramase le taiem de grosimea unui deget in lung si le prajim in ulei incins.
Trebuie sa ne miscam repede pentru ca isi vor schimba repede culoarea. Presaram sare dupa gust. Acestea vor servi drept pat pentru rulouri. Vor avea gust de cipsuri, foarte crocante.
Noua ne-au placut tare mult.
Pofta buna!