Visine in sirop (pt prajituri)

de COSTEO in Sirop / Compot, 10 Apr 2013 | 8853 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 kg visine
  • 5 kg zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Visine in sirop (pt prajituri):

Visinile se spala si li se scot samburii cu un ac pentru ca sa nu le strivim de tot.

Se pun intr-un vas mare si se presara zaharul peste ele si se amesteca bine in ele pana se dizolva zaharul.

Se lasa 24 de ore pana lasa zeama si se pun in borcane si se dau la loc racoros.

Visinile se folosesc la prajituri iar siropul se poate pune in tuica de casa sau se poate bea cu apa minerala.

Se pun la borcan pentru sezonul rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Visine in sirop (pt prajituri)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (19)

COSTEO 1

12.04.2013, 18:38

Nu prea imi plac congelate pt ca nu mai au gust isi pierd din bunatate ,prin congelare se distrug toate fibrele.Asa sunt perfecte.

Patricia Iordache 1

13.04.2013, 16:33

O sa le pregatesc anul acesta asa cum le faci tu

COSTEO 1

13.04.2013, 19:32

o sa iti placa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Visine pentru prajituri, la borcan