Vinete umplute cu carne tocata

de ioana34 in Aperitive / Garnituri, 17 Noi 2013 | 27512 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete mari
  • aprox 300 gr.carne tocata
  • o ceapa mijlocie
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 1 rosie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute cu carne tocata:

Vinetele se taie in doua,cu o lingura se scoate miezul din ele,lasandu-se pe margini cam un cm grosime.miezul scos se toaca marunt.Taiem o ceapa marunt si o calim putin intr-o tigaie cu putin ulei adaugam si miezul din vinete, apoi  carnea tocata pana cand aceasta isi schimba culoarea(aprox.5 min)

Adaugam sarea,piperul,vegeta dupa gust.Cu aceasta compozitie umplem vinetele.Deasupra taiem felii de rosii.Se da la cuptor aproximativ 30-40 min,pana cand rosiile incep sa se prajeasca.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (6)

ioana34 1

18.11.2013, 19:40

Multumesc frumos!

Gergiana S 1

06.01.2014, 09:17

Sunt foarte gustoase si eu obisnuiam sa le fac

ioana34 1

09.01.2014, 11:42

se fac foarte repede si sunt foarte gustoase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete pane umplute