Vinete prajite

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2012 | 4230 vizualizari

 

numele l-am luat de la mamaia ,asa le spune ea...doar ca ea le face fara ou...cu ou sunt insa mult mai bune.

 

INGREDIENTE

  • o punga de vinete congelate sau vinete proaspete, cam 300 g
  • 2 oua
  • o ceapa
  • rosii din conserva, cam 200 g
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete prajite:

Vinetele se scot la decongelat la temperatura camerei, se toaca putin apoi. Se caleste ceapa taiata marunt in ulei, la foc iute, apoi se adauga rosiile maruntite, dar nu pasirate, se sareaza si pipereaza dupa gust si se lasa vreo 4-5 minute la foc mic. Se pun si vinetele, se amesteca bine si se mai lasa vreo 10 minute, amestecand mereu sa nu se prinda. La sfarsit se sparg ouale direct peste vinete, se amesteca repede sa se omogenizeze si se stinge focul. Se servesc caldute.

Sunt foarte bune cu paine prajita.

Fara ou, sunt si de post.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Merisor 1

07.12.2012, 20:36

Interesanta reteta!

elucubratiiculinare 1

07.12.2012, 23:03

foarte buna , mi-ai dat o idee super

adasev12 1

07.12.2012, 23:23

motan...
merisor, ms

elucu, ma bucur

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete prajite