Cascaval Delaco pane

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2012 | 5029 vizualizari

 

Ei si acum am inceput sa gatesc si ptr restul familiei!:)

 

INGREDIENTE

  • cascaval Delaco 300 g,
  • oua 3 bucati,
  • faina alba de grau,
  • sare iodata,
  • pesmet alb,
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cascaval Delaco pane:

Cascavalul se taie felii mai groase cca. 2 cm. in patrate, dreptunghiuri sau triunghiuri, dupa preferinta fiecaruia. Ouale se bat energic, se adauga un praf de sare si 4-5 linguri de faina, amestecandu-se continuu ptr a nu se forma cocoloase. Bucatile de cascaval se trec printr-un strat de faina, prin amestecul de oua, apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incins sau se coc la cuptor, intr-o tava tapetata cu foaie de pregament, cca. 4 minute pe fiecare parte, la foc mediu.

Se servesc fierbinti ca atare sau alaturi de cartofi natur si salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval Delaco pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

iry-gabriela 1

28.07.2012, 05:36

Bunica 1

30.05.2013, 20:56

Asa ,asa ca baiatul a consumat energie

simona72 1

30.05.2013, 21:16

Si baiatului meu ii place tare mult!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

pe 18.08 la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de cascaval cu branza si sunca aperitiv