Vinete prajite

de fluturas in Aperitive / Garnituri, 1 Noi 2009 | 10469 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete
  • o capatana usturoi
  • cateva rosii
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete prajite:

Se taie vinetele rondele ,se prajesc in ulei pe ambele parti pana se rumenesc,se face o maioneza de usturoi cu rosii coapte.Este un deliciu alaturi de o friptura de pui sau ce doriti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete prajite" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

liana_geicu 1

01.11.2009, 23:01

Cred ca o sa fac si eu vinete asa cu usturoi si rosii pentru ca mai sunt cateva vinete, ultimele!

fluturas 1

01.11.2009, 23:03

Multumesc Liana pentru apreciere!
Ai mare dreptate,noi asa mancam vara gratarul de pui cu ardei copti,vinete si maioneza asta,o bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini tarte cu zacusca