Turtite din dovlecei

de adnia in Mancaruri de legume, 24 Ian 2013 | 4620 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2  dovlecei
  • 2 oua
  • cascaval afumat ras
  • sare, piper
  • 1 legatura de marar verde tocat
  • cateva frunze de busuioc verde tocat
  • 2-3 catei de usturoi tocati
  • putina faina (eu am folosit faina de orez) ca sa se lege compozitia
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turtite din dovlecei:

Se taie dovleceii cuburi, se presara cu sare si se lasa 30 min. la scurs.Se pun in blender, impreuna cu celelalte ingrediente si si mixeaza bine. Daca pasta este prea moale, se mai adauga faina. Se formeaza turtilele cu mana si se prajesc in ulei incins. Se servesc calde sau reci cu sos proaspat de rosii, usturoi si busuioc. Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Turtite din dovlecei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Lau 1

24.01.2013, 14:28

Rocsi 1

24.01.2013, 15:00

Ce bune!

Bunica 1

24.01.2013, 19:16

Bune rau!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de pastai, cu ciolan afumat