Spanac cu ochiuri de ou la capac

de cristeena20 in Mancaruri de legume, 23 Apr 2013 | 8306 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac (proaspat sau congelat)
  • 1 cana lapte
  • ulei
  • usturoi
  • 3 linguri faina
  • sare
  • 4 oua
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu ochiuri de ou la capac:

- Pregatim spanacul Daca folosim spanac proaspat, il alegem si il fierbem cca 5-7 minute. Strecuram si tocam cu cutitul marunt.Eu am folosit congelat.

- Intr-o cratita punem ulei cu ustutoi pisat la calit putin si adaugam faina. Lasam putin sa se prajeasca si adauagm laptele rece, amestecand cu un tel. Lasam sa fiarba , amestecand mereu, cu grija sa nu se prinda de fund. Adaugam sare. Spre final spargem ouale in cratitaa si acoperim cuc apacul. Lasam sa fiarba asa cca 5-7 minute, pana ouale se incheaga, dar s anu fie prea tari.Atentie sa fie focul ff mic si sa nu amestecam in cratita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu ochiuri de ou la capac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

Ciuperci umplute cu spanac și cremă de brânză - Rapide și delicioase

pe 07.11 la 12:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]