In prima etapa am pregatit toate cremele care sunt 3 astfel: de cu o zi inainte am copt pe aragaz intr-o cratita dovleacul dat prin razatoare si am pus si cele 3 linguri cu miere si scortisoara. A doua zi am incalzit dovleacul si am pus la hidratare 6 foi de gelatina. Cand este fierbinte dovleacul si gelatina inmuiata le amestecam si dam la rece intr-un vas cu apa.
La piureul de castane punem lichiorul de cacao si amestecam cu telul pe foc. Si de data acesta punem la hidratare 5 foi de gelatina si cand s-au inmuiat adaugam in crema de castane. O punem intr-un vas cu apa rece.
Intr-o craticioara punem 100 ml crema de frisca si 200 gr ciocolata alba si punem la topit. Adaugam si branza ca sa se incalzeasca bine si gelatina o punem la hidratat (5 foi). Amestecam gelatina cu crema de branza si dam la rece.
Cat stau la rece cremele facem blatul astfel: faina se amesteca cu cacaoa intr-un castronel. Separat se bat cele 3 albusuri cu 15 ml apa, se adauga zaharul. Separat galbenusurile se freaca cu uleiul si se toarna peste albusuri in fir subtire. Se amesteca cu lingura la fel si faina cu cacaoa amestecata se pune peste albusuri. Cand sunt amestecate toate se unge cu margarina si se tapeteaza cu faina o forma de blat de tort cu fundul detasabil, se pune la cuptorul preincalzit la 180 de grade (depinde de cuptor) 25 de minute.
Blatul scos si racit se pune pe un suport de tort. Se bate f bine frisca lichida pe care o amestecam cu fiecare din creme cate 200 de ml de fiecare. Eu am pus peste blat prima crema de dovleac, apoi cea de castane si ultima de branza. Am ornat cu frisca si cu ciocolata rasa amaruie.
Pofta buna.