Un tortuleț rapid și răcoritor. Mai nou specific în familia noastră la trecerea anilor;) Simplu, rapid și delicios ;) P.S: poze cu secțiune, nu am mai prins :D ;)
Se prepară budincile, separat conform instrucțiunilor de pe plic.
Între timp se montează tortul, pișcoturile înmuiate rapid în zeama compoturilor se așează uniform, ca și soldățeii pe marginea unei forme de tort cu fundul detașabil. Pe fundul formei se așează felii de portcoală. Se toarnă apoi budinca de frișcă răcorită, apoi fructele mărunțite, din compot, vișinile din vișinată fără sâmburi, apoi se toarnă budinca de vanilie. Se ornează tortul cu fructele rămase.
Între timp se prepară gelatina, conform instrucțiunilor de pe plic, și după ce s-a răcorit un pic, se toarnă uniform peste fructele așezate după imaginația fiecăruia ;)
Se pune la rece, cca. 2 ore înainte de servire ;)
Spor și poftă bună!
1
se pot folosi orice fel de combinații de fructe ;)