Tort Mousse de Ciocolata

de gamilici in Torturi, 6 Mai 2012 | 5257 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciocolata de lapte;
  • 500 g ciocolata neagra;
  • 250 g unt/margarina;
  • 8 oua;
  • 3 linguri faina;
  • Decor : 1 ciocolata alba, menta, flori, etc.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Mousse de Ciocolata:

1.Ouala se bat cu 3 linguri de faina pana devin pufoase.
2.Ciocolata neagra si cea de lapte se topeste cu untul pe bain-marie.
.Lasati compozitia sa se raceasca maxim 5 min.
3.Combinati compoziatia cu ouale, cate un polonic odata si omogenizati.
4.Incalziti cuptorul si coaceti la 220º pentru 13 min. intr-o forma tapetata (hartie de copt sau faina cu unt).
5.Lasati tortul sa se raceasca apoi  decorati cu ciocolata alba rasa, menta si florile.
6.Serviti.

 

TIPS-URI

1

Tortul trebuie sa fie rece cand se taie,altfel riscati sa se scurga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Mousse de Ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

ionela2682 1

08.05.2012, 10:40

gamilici 1

08.05.2012, 23:15

Trebuie doar sa il lasati sa se raceasca bine
Prima data cand am facut nu l-am lasat si era prea moale.

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:27

foarte fain tortul!vreau si eu

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Tort Saint Honore cu iaurt si fructe