decorul nu e reusit deoarece cu un bebe mic in casa nu prea mai am timp :D
Separam albusurile de galbenusuri.
Galbenusurile le mixam spuma cu zaharul.
Punem vasul cu crema de galbenusuri pe baie de aburi si treptat adaugam peste galbenusuri lapte si amestecam continuu pana se ingroasa.Plicurile de gelatina le facem conform datelor de pe plic.Dupa ce am terminat de facut gelatina o rasturnam peste crema de galbenusuri si le amestecam.Dam crema la rece.
Albusurile batute spuma le adaugam peste crema de galbenusuri racita dupa care adaugam stafidele si fisca batuta bine,dar lasam un sfert din frisca pentru ornare, si amestecam bine toata compozitia.Se ia o tava cu inel detasabil si ii asezam inauntru o folie alimentara.Se iau piscoturile si se inmoaie in zeama de compot si se aseaza la fundul tavii , apoi adaugam crema si dam la frigider 3 ore.
Dupa ce a stat la frigider scoatem tortul il desfacem si il ornam cu frisca ramasa,decoram dupa bunul plac.