Tort Mona

de reisnaor_2006 in Torturi, 12 Mai 2014 | 5627 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 albusuri
  • 12 lg. de zahar
  • 12 lg. apa rece
  • 8 lg. de faina
  • 6 lg. cacao
  • 1 praf de copt
  • CREMA:
  • 700 ml lapte
  • 2 pl. de budinca
  • 200 gr margarina Rama
  • esente
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Mona:

Se bat albusurile spuma cu zaharul si adaugam treptat apa. Separat faina se amesteca cu cacaoa si praful de copt si se adauga peste albusuri. Compozitia se toarna in tava tapetata si se da la cuptor la foc mic.

Se prepara budinca cu 700 ml de lapte, amestecam in ea si galbenusurile ramase, se lasa sa se raceasca si se adauga margarina. Omogenizam compozitia. Insiropam blatul cand este gata, se adauga crema si radem ciocolata deasupra.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Mona" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tort "Paris-Brest"