Galbenusurile se mixeaza cu 8 linguri de zahar si cu faina. Intr-un ibric se toarna o cana de lapte si in lapte pe foc se dizolva gelatina. Apoi, in compozitia de galbenusuri se toarna cana de lapte cu gelatina si se pune pe foc pe bain marie, se toarna restul de lapte in fir subtire amestecand incontinuu. Compozitia se tine pe foc pana se ingroasa, avandu-se grija sa nu fiarba, in tot acest timp amestecandu-se.
Albusurile se bat bezea cu zaharul ramas si apoi in compozitia de galbenusuri se adauga albusurile amestecandu-se de jos in sus. Compozitia obtinuta se imparte in doua jumatati, intr-una se pune o esenta de vanilie iar in cealalta jumatate cacao plus o esenta vanilie. Se toarna in forma de copt suprapunandu-se sarlota alba peste cea de cacao sau invers dupa plac. Se amesteca cu bucatelele de ananas din compot lasate la scurs.
Deasupra se orneaza cu capsuni, banane si ciocolata amaruie rasa.