Potrivit pentru Sarbatorile Pascale!
Se face foarte rapid si simplu :4 albusuri batute spuma cu 8 linguri de zahar.
separat galbenusurile cu un pachet de praf de copt,coaja de la o lamaie rasa. 2 pliculete de zahar vanilat(dupa gust),8 linguri de apa,si 8 linguri de faina se amesteca pana formeaza o compozitie ca o smantana.
cu grija se toarna albusul peste compozitie si se amesteca usor sa nu se sparga bulele.
Se toarna in forma partea alba. se retine un sfert din compozitie pe care se toarna cacao care se rastoarna peste compozitia alba in spirala...cu o lingura se scoate din interior spre exterior compozitia, culorile sa se intrepatrunda...
.Acesta compozitie de pandispan poate fi presarata si cu stafide sau visine sau bucati de mere,depinde ce-ti doresti sa faci.
La cuptorul cu microunde se face in 10 min. la un cuptor normal cam 30 de minute.
Blatul se insiropeaza cu esenta de rom.
Se prepara crema instant de ciocolata .Se portioneaza blatul in 3 bucati.
Din capac, pe lateral se confectioneaza urechile si mijlocul ramas are forma de fundita..
Se umplu cele 2 blaturi ramase ori cu frisca, ori cu crema de ciocolata apoi se imbraca cu crema de ciocolata si se deseneaza cu un cutit forma capului de iepure ca in foto.
Se orneaza pe langa cu fructe sau jeleuri.
Se poate inlocui crema instant cu o budinca de ciocolata sau o crema fiarta de cacao
Daca iepurasul vreti sa fie alb se imbraca cu frisca.