Aceasta reteta este foarte usor de realizat si extrem de gustoasa,cu doar 4 ingrediente.
Aveti nevoie de o tortiera cu deschizatura,in caz ca nu aveti puteti utiliza orice fel de recipient,cerc cu diametrul de 30-35cm.
Decupati cu ajutorul tortierei pe care o folositi un cerc de hartie pentru cuptor si puneti-l pe fundul tortierei dupa care faramati jumatate din bezele si le distribuiti pe fundul tortierei.
Frisca se asambleaza rece,de la frigider,se bate cu mixerul 2 minute dupa care se adauga zaharul si zaharul vanilat,se bate inca un minut sa se topeasca zaharul.
Adaugati frisca peste bezelele sfaramate pe fundul tortierei,cu ajutorul unei palete distribuiti frisca uniform pe toata suprafata tortierei dupa care adaugati restul de bezele sfaramate deasupra.
Se pune in congelator pt. 3-4 ore dupa care se deschide tortiera si se aseaza pe un platou.
Se scoate din congelator cu 30 de minute inainte de a fi servit.
Pofta buna!