LA MULTI ANI ! UN AN NOU FERICIT 2011- pentru toata gasca minunata de pe Bucataras.ro si o feliuta de tort si un pahar de sampanie
Ingrediente blat:
Umplutura:
.Decor:
Blat:
Se amesteca untul cu zaharul,uleiul,ouale se pune praful de copt si faina si se amesteca bine .Se framanta cu mana.Se pregateste o tava rotunda cu pereti detasabili.Se pune folie de aluminiu ,se pune compozitia de blat si se intinde cu mana sau cu ajutorul unei linguri.
Pregatim umplutura:
Se amesteca laptele condensat cu iaurtul de fructe,zaharul,branza almete,branza de vaci se mixeaza 2-3 minute dupa care se pun ouale pe rand cate unul si se mixeaza bine,la final se pune vanilia.Se toarna compozitia in tava peste blat,este o compozitie foarte lichida.Se taie feliute de mango din compot si se aseaza deasupra sau se poate taia cubulete(dupa preferinta).Se da tava la cuptor pentru 90 minute la 160 grade
Se bate frisca cu zaharul si intaritorul dupa care se imbraca tortul.
LA MULTI ANI ! 2011