incepem cu blaturile:
Toate se prepara la fel, doar difera cantitatile de ingrediente. Asadar, separam albusurile de galbenus. Batem albusurile spuma, adaugam zaharul, batem pana iese o bezea tare, adaugam apa, apoi galbenusurile si la urma faina. In momentul in care adaugam faina, amestecam cu o lingura pentru ca blatul sa iasa aerisit, punem si praful de copt.
Intindem in tava si coacem aproximativ 10 min.
Asa coacem toate cele 3 blaturi. Le lasam la racit.
Budinca o facem dupa instructiunile de pe plic. O lasam la racit.
Cand e rece adaugam mascarponele si amestecam tot cu o lingura sau o paleta pana ce se omogenizeaza complet.
Montam tortul:
Punem un blat alb apoi crema de budinca cu mascarpone, apoi blatul de cacao peste care punem gemul de caise, apoi ultimul e blatul facut dintr-un singur ou, peste care punem tot crema de budinca cu mascarpone.
Ornam cu fulgi de ciocolata si cirese.
Pofta buna!