Tocăniţă din coaste de porc afumate

de ionix in Porc, 15 Dec 2010 | 21344 vizualizari

 

astea sunt din porcul meu bio :)) PROSPĂTURĂ ... mâncarea, nu eu :D:D
am inaugurat vasele :D:D

 

INGREDIENTE

  • câteva coaste de porc, eu bănuisc c-am avut cam 1 kg
  • 12 cepe
  • o căpăţână şi jumătate de usturoi
  • două căni cu apă
  • o cană cu pulpă de roşii sau 3 linguri de pastă de tomate
  • sare, piper
  • o foaie de dafin
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocăniţă din coaste de porc afumate:

Coastele e porc se tranşează şi se spală în câteva ape.

Se opăresc în două trei ape, până iese apa curată.

După ce le-am opărit, costele se pun la călit în două-3 linguri cu apă   într-o oală.

Se lasă câteva minute şi apoi punem ceapa tăiată julien sau solzişor.

Se toarnă apa şi se lasă să fiarbă la foc mediu.

Când sunt aproape  fierte, se adaugă: pulpa de roşii, foaia de dafin şi usturoiul tăiat feliuţe.

Se lasă până mai scade sosul şi apoi se pune sare şi piper, după gust.

Se serveşte cu mamaliguţă.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocăniţă din coaste de porc afumate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Coaste de porc dulci-picante