Chifteluţe cu susan

de Dya Daniela Andrei in Porc, 7 Ian 2016 | 4168 vizualizari

 

INGREDIENTE

  Ne sunt necesare:  

  • 2 ouă mari
  • 200 g susan
  • 1 kg carne tocată de porc
  • 1 legatură de mărar
  • 1 legatură de  pătrunjel
  • usturoi, sare şi piper după gust
  • făină albă de grâu
  • ulei pentru prăjit

   

Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifteluţe cu susan:

Intr-un bol mai mărişor adăugăm, rand pe rand, carnea şi ouăle, verdeţurile tocate mărunt, usturoiul pisat şi susanul. Presărăm sarea şi piperul după gust şi amestecăm compoziţia până se omogenizează complet. 

Formăm apoi chifteluţele cu ajutorul unei linguriţe, le tăvălim prin făină şi le prăjim uniform.

Le scoatem pe un şervet de hârtie pentru a se absorbi uleiul în exces. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

  • Se pot servi cu o garnitură de cartofi piure.

2

Se poate adăuga o lingură cu făină în compoziţia de chifteluţe (fără a mai fi necesară trcerea lor prin făină înainte de prăjire).

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifteluţe cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din carne la cuptor