MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de purcel cu praz si usturoi:
Carnea de purcel se taie cuburi.
Usturoiul se feliaza fin . Prazul se taie marunt .
Sotati prazul si usturoiul in ulei .
Adaugati carnea de purcel pana cand devine albicioasa .
Puneti pasata de rosii si faina . Sarati si amestecati .
Imediat se toarna incet 1 l apa si se amesteca .
Condimentati cu cimbru foaie de dafin si piper. Adugati pasta de ardei .
Fierbeti la foc mic inabusit pana cand carnea este patrunsa .
Supravegheati fierberea si mai adugati apa daca este nevoie .
Daca doriti sa obtineti un sos mai gros , ridicati capacul si mariti intensitatea fierberii pana ajungeti la rezultatul dorit .Gustati si piparati/sarati daca mai este nevoie .
La servire presarati frunzulite de patrunjel proaspat , pentru prospetime .
Serrviti tocanita de purcel cu garnitura preferata .Noi am avut mamaliguta .
TIPS-URI
1
Serrviti tocanita de purcel cu garnitura preferata si muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de purcel cu praz si usturoi" nu uita sa-i faci un review.