Tocanita de pui cu ceapa

de Valclaudia in Pui, 7 Apr 2013 | 4735 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 4 cepe mari
  • 50 ml ulei
  • sare si piper
  • patrunjel verde tocat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ceapa:

Spalam pulpele de pui si le impartim in doua.

Curatam cepele, le tocam si le calim in ulei timp de 5 minute apoi adaugam sare si piper.

Asezam bucatile de carne peste ceapa, adaugam o cana de apa si lasam sa fiarba la foc mic pana scade apa.

La final adaugam verdeata tocata marunt.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinta dulce cu brânză și stafide - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 15:17

Cremă de brânză cu marar și dulceață de ceapă cu bacon - Explozie de gusturi și arome

ieri la 07:35

Rulouri cu fistic și gem de vișine - Delicioși și ușor de făcut

pe 16.10 la 08:31

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]