Cauti o rețetă delicioasă și ușor de preparat pentru cină? Iată o opțiune savuroasă: frigăruile de pui cu usturoi și parmezan! Îți arată Andra o combinație pentru care îi vei mulțumi. Pe cât e de ușor de făcut, pe atât e de gustoasă.
Pentru rețeta de frigărui de pui cu usturoi și parmezan ai nevoie de câteva ingrediente: piept de pui, boia, praf usturoi, ulei de măsline, unt și pătrunjel.
Iata cum se prepara reteta de frigarui de pui cu usturoi si parmezan:
Tăiați pieptul de pui în cubulețe potrivite și puneți-le într-un castron. Adăugați ulei de măsline, sare, piper, praf de usturoi, boia de ardei și parmezanul ras. Amestecați bine pentru a acoperi fiecare bucată de carne cu amestecul de condimente.
Înșirați bucățile de pui pe bățe de frigărui și așezați-le într-o tavă de aragaz tapetată cu hârtie de copt.
Coaceți frigăruile în cuptorul preîncălzit la 180 grade C, timp de aproximativ 20 de minute, până devin frumos rumenite.
Într-un bol, amestecați untul moale cu patrunjelul tocat și praful de usturoi pentru sos.
După ce sunt gata, ungeți frigăruiile cu sosul de unt aromatizat cu usturoi și parmezan.
Serviți și savurați cu poftă! 🍴
Vezi si reteta de Gyros de pui.