Tocanita de pui cu ardei si ceapa

de vio_dreams in Pui, 15 Sep 2013 | 97137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpe superioare
  • 1 kg ceapa
  • 1/2 kg ardei capia
  • 1/2 kg rosii
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu ardei si ceapa:

Spalam pulpele, le crestam si le prajim in ulei. Le scoatem si le lasam deoparte.

Taiem ceapa fideluta si ardeii cubulete si ii punem in tigaie peste ulei. Daca este cazul mai adaugati putin ulei. Lasam pana se inmoaie ceapa si ardeii.

Completam cu apa si fiebem la foc mic pana cand ceapa si ardeiul sunt bine fierte. Adaugam rosiile decojite si date pe razatoare sau taiate cubulete mici. Daca nu aveti rosii proaspete puteti folosi rosii cuburi la conserva. 

Asezonam cu sare, piper si boia de ardei.

Adaugam carnea si lasam pe foc pana scade sosul. Punem patrunjel verde tocat marunt. Servim cu mamaliguta calda.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ardei si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu piure de cartofi cu cascaval