Tocanita de porc cu ciuperci

de Rahela Velicu in Porc, 16 Mai 2018 | 14883 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de porc
  • 500 g ciuperci feliate
  • 1 ardei gras
  • 2 cepe
  • 3 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • ardei boia
  • marar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de porc cu ciuperci:

Punem ceapa tocata marunt impreuna cu ciupercile feliate la calit.

Separat prajim carnea de porc, iar dupa ce s-a prajit, o adaugam peste ciuperci, adaugam si ardeiul taiat julien, adaugam 1 cana de apa si pasta de tomate.

Acoperim cu un capac si lasam la fiert. Mai adaugam apa din cand in cand. Cand este gata, adaugam sare, piper si ardei boia. Tocam si mararul si-l adaugam in mancare la final.

TIPS-URI

1

Eu am folosit ciuperci conservate, dar se pot folosi si proaspete.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

kytz 1

18.05.2018, 11:32

Arată prea delicios!

Rahela Velicu 1

18.05.2018, 14:33

Merci!

dantes 1

19.05.2018, 06:47

Buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]