Carne de porc cu mamaliga

de kamy in Porc, 24 Mar 2011 | 8201 vizualizari

 

o reteta foarte complicata....hihihi....

 

INGREDIENTE

  • ceafa de porc(sau pulpa,fleica)
  • untura
  • sare,piper
  • cimbru
  • malai
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu mamaliga:

Carnea de porc se taie cubulete,se sareaza,se pipereaza,se presara cimbru,se amesteca bine si se lasa la in frigider cat doriti.

Intr-un tuci se pun 2 linguri untura,se lasa sa se incinga bine,se pune carnea,se prajeste,dupa care se adauga o cana cu apa fierbinte si se lasa sa fiarba acoperit,pana scade toata apa si carnea e moale,numai buna de mancat.

Se serveste cu mamaliga cu cascaval ras deasupra, mujdei de usturoi si bineanteles o bere rece....sau vin...

Pofta buna!!!!

TIPS-URI

1

In poza de prezentare am uitat sa pun si inmuietura peste carne,dar daca mancam cu mamaliga,e musai s-o inmuiem in ceva.

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (52)

gaby_duceag 1

27.03.2011, 23:46

nadina,mancam amandoua?

nadina73 1

28.03.2011, 00:00

da gaby hai sa-i facem o vizita,dar asa sa nu stie ea pe nepusa masa

kamy 1

28.03.2011, 22:51

nadina....gaby da de unde sa ramana dar asta nu e o problema....imediat fac si ce-mi plac musafiri neanuntati

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas cu muschi de porc