Tocanita de pipote si inimi

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 27 Feb 2014 | 11266 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola pipote si inimi
  • 2 cepe
  • 5 catei usturoi
  • 1 lingurita miere
  • 100 ml suc de rosii
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote si inimi:

Curatam pipotele si inimile si le spalam bine. Curatam ceapa si usturoiul.

Intr-o tigaie punem putin ulei si calim ceapa pana cand devine transparenta si adaugam usturoiul tocat si carnea. Lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam sucul de rosii, pasta de tomate si apa cat sa acopere. Lasam sa fiarba la foc mic. Cand carnea este gata adaugam mierea, busuiocul, sarea si piperul dupa gust si mai lasam cca 2 minute pe foc.

Noi am servit cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

_Alina_ 1

28.02.2014, 09:22

O bunatate!

gaby_gabytza 1

28.02.2014, 09:27

va multumesc tuturor

Teo 1

01.03.2014, 22:45

o tocanita care imi place!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pipote si inimi de pui