Tocanita de pipote si inimi

de gaby_gabytza in Mancaruri cu carne, 27 Feb 2014 | 11674 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 caserola pipote si inimi
  • 2 cepe
  • 5 catei usturoi
  • 1 lingurita miere
  • 100 ml suc de rosii
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pipote si inimi:

Curatam pipotele si inimile si le spalam bine. Curatam ceapa si usturoiul.

Intr-o tigaie punem putin ulei si calim ceapa pana cand devine transparenta si adaugam usturoiul tocat si carnea. Lasam sa se caleasca putin impreuna dupa care adaugam sucul de rosii, pasta de tomate si apa cat sa acopere. Lasam sa fiarba la foc mic. Cand carnea este gata adaugam mierea, busuiocul, sarea si piperul dupa gust si mai lasam cca 2 minute pe foc.

Noi am servit cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pipote si inimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

_Alina_ 1

28.02.2014, 09:22

O bunatate!

gaby_gabytza 1

28.02.2014, 09:27

va multumesc tuturor

Teo 1

01.03.2014, 22:45

o tocanita care imi place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartă-drob de pui cu praz