Incepem cu clatirea legumelor ;
Curatam cartofii de coaja si taiem rondele ;
Ardeiul il tocam marunt ;
Carnatul il taiem feliute ;
Rosia o taiem in doua si feliute ;
Fasolea o clatim bine ; Rupem coziile si rupem din nou in 3 fiecare ;
Carnea de iepure o clatim , taiem bucatele medii ; Punem intr-o oala carnea peste care adaugam cca 2-3 litri de apa si dam la fiert la foc potrivit cca 60 de minute ; Adaugam fasolea ; Cand aceasta a fiert adaugam cartofii ;
Facem prajeala din : Carnat , ardei , rosie si putin ulei . Dam la incins o tigaie cu cca 1 lingura de ulei , punem carnatul si legumele la prajit , amestecam continuu , lasam aprox 5-10 minute dupa care turnam in oala ;
Lasam pana cand cartofii si ardeiul sunt fierte ; Cand acestea au fiert , condimentam cu sare , piper , vegeta ( dupa gust ) mai lasam putin si luam de pe foc!
Pofta buna!