Mi-a placut mult tare tocanita Laurei, dar nu am avut nici baby carrots, nici vase asa frumoase ca ale ei!
Si nici aparatul foto, respectiv laptopul, nu ma mai ajuta prea mult. :(
Tocam una-doua rosii, ardeii grasi, ceapa verde si pastarnacul, usturoiul il maruntim, si le aduagam in vasul multicooker-ului impreuna cu 2 linguri cu ulei. Alegem functia FRY pentru 5 minute, cat sa calim uosr legumele. Adaugam apoi cartofii taiati in cuburi potrivit de mici/mari, morcovii taiati in jumatate sau pe lung, in fasii si supa de legume. Alegem din MENU functia STEW si lasam cooker-ul sa isi faca treaba. In ultimele 10 minute adaugam restul rosiilor trecute prin razatoare si condimentam dupa gust. Dupa finalizarea programului, adaugam crenguta de cimbru si mararul/patrunjelul tocat marunt. Se serveste calda, eventual cu o salata de varza. Pofta buna!