Tocanita de cartofi (Multicooker)

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri de legume, 4 Mai 2014 | 6705 vizualizari

 

Mi-a placut mult tare tocanita Laurei, dar nu am avut nici baby carrots, nici vase asa frumoase ca ale ei!
Si nici aparatul foto, respectiv laptopul, nu ma mai ajuta prea mult. :(

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi
  • 3 l supa de legume
  • 3-4 morcovi
  • 2 linguri cu ulei
  • un pastarnac mic
  • 2-3 catei de usturoi
  • 10 rosioare potrivite
  • 2 fire de ceapa verde
  • o jumatate de ardei gras rosu
  • o jumatate de ardei gras verde
  • o crenguta de cimbru uscat
  • marar sau patrunjel verzi, proaspete
  • condimente: sare dupa gust si un praf de piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de cartofi (Multicooker):

Tocam una-doua rosii, ardeii grasi, ceapa verde si pastarnacul, usturoiul il maruntim, si le aduagam in vasul multicooker-ului impreuna cu 2 linguri cu ulei. Alegem functia FRY pentru 5 minute, cat sa calim uosr legumele. Adaugam apoi cartofii taiati in cuburi potrivit de mici/mari, morcovii taiati in jumatate sau pe lung, in fasii si supa de legume. Alegem din MENU functia STEW si lasam cooker-ul sa isi faca treaba. In ultimele 10 minute adaugam restul rosiilor trecute prin razatoare si condimentam dupa gust. Dupa finalizarea programului, adaugam crenguta de cimbru si mararul/patrunjelul tocat marunt. Se serveste calda, eventual cu o salata de varza. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi (Multicooker)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Galuste in danf