Dovleacul macelarit...

de Mitinita in Mancaruri de legume, 18 Feb 2011 | 4623 vizualizari

 

Am ajuns si la ultima reteta din aceasta serie...sau aproape ultima ca am mai congelat o bucatica. O sa ajunga pentru un desert. Mie mi-au ramas de la cartofii cu carnati secuiesti si de la dovleceii pai si i-am folosit...

 

INGREDIENTE

  • un sfert de dovleac
  • 500 gr cartofi
  • 1 carnat secuiesc
  • 1 lingurita rozmarin
  • sare 
  • piper
  • 2 linguri ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleacul macelarit...:

Se taie dovleacul si cartofii ca pentru cartofi pai.

Se pun in tava si se amesteca impreuna cu sarea.piperul ,rozmarinul si uleiul.

Se dau la cuptor si se intorc din cand in cand.

Cam cu 10 minute inainte de a fi gata se adauga si carnatul taiat rondele.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleacul macelarit..." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]