Tocanita

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 9 Mar 2011 | 15223 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un spate de pui cu aripi
  • 2 cartofi
  • 2 cepe
  • sare
  • piper
  • boia
  • bulion
  • patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita:

Spalam spatele de pui, il taiem in bucati potrivite si-l punem la inabusit in putin ulei si putin apa.

Tocam ceapa un pic mai mare, cartfii cubulete, dupa care le punem peste carne, completam cu apa cat sa le aco[ere si punem un capac pe oala/tigaie.

Lasam pana fierb bine, apoi adaugam 2 linguri de bulion, sare, piper, boia.

Asezonam cu patrunjel verde tocat fin.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

cismaru_nicoleta 1

10.03.2011, 14:15

Mama...ce bunatate era sa pierd... ...imi place mult tocanita asta..si eu o fac des,...e buna...a ta e si frumoasa

Dana Cristea - pusikmea 1

10.03.2011, 14:38

eu n-o mai facusem de mult si imi era pofta, pupici:*

Bya Ralu 1

21.01.2014, 11:17

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu cartofi